Karin Rijsdijk

Karin Rijsdijk Coach

Karin Rijsdijk

Ik leer je heldere keuzes te maken, te staan voor wie je bent en te doen waar je in gelooft.

Sinds 1991 ben ik werkzaam als coach/ supervisor vanuit mijn eigen bedrijf.  Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, en diploma’s behaald:  Bachelor maatschappelijk werk; Propedeuse Culturele Antropologie en een Master in management en supervisiekunde.  Daarnaast veel werkervaring opgedaan als loopbaancoach, trainer, manager en supervisor.  Ik heb mijn vak als trainer/coach/supervisor vanuit verschillende invalshoeken ontwikkelt: TGI van Ruth Cohn, Aikido, Karate, Gestallt, NLP, Systemisch werken, Zen-meditatie, Transactionele Analyse, Biografisch werken, Reiki, Tarot en Astrologie en het  Sjamanisme.  Een andere inspiratiebron zijn mijn reizen en ontmoetingen met mensen uit andere culturen.

Mijn rode draad in werk en leven is mijn nieuwsgierigheid en interesse in de ontwikkeling van mensen en de ontwikkeling van mezelf in het bijzonder. Wat is de zin van het leven, van mijn leven en welke waarde voeg ik toe. De belangrijkste waarden van waaruit ik leef en werk zijn liefde, verbinding, rechtvaardigheid en vrijheid.

Mijn kracht zit in onvoorwaardelijke liefde voor mensen, (levens)wijsheid, kennis van interpersoonlijke, intermenselijke en systemische processen, helder voelen en -weten.

Ik  ben moeder van een zoon en een dochter en intens betrokken bij de twee zoons van mijn partner en hun gezinnen. Vanuit mijn passie voor mijn vak én het leven heb ik mijn hart en hoofd met elkaar in balans gebracht. Hierdoor heb ik een zowel spirituele als zeer aardse en pragmatische manier van werken ontwikkeld waardoor ik op alle niveaus kan werken: mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel.

 

Voel jij je uitgedaagd om samen met mij te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen, maak dan een vrijblijvende afspraak.

CONTACT OPNEMEN

 

“Door tegenwind bereik je grote hoogten.”