Over mijzelf – Karin Rijsdijk

Karin Rijsdijk

De afgelopen veertien jaar was ik directeur/eigenaar van Karin Rijsdijk Coaching Advies en Training. Ik heb mijn bedrijf ontwikkeld tot een Centrum voor Authentiek Leiderschap waar ik vanuit bezieling heb samengewerkt met zowel individuen en teams als organisaties aan ontwikkeling van (persoonlijk) authentiek leiderschap.

Ik ben geboren in 1961 en ben moeder van een zoon en een dochter en intens betrokken bij de twee zoons van mijn partner. Naast mijn professionele ontwikkeling als supervisor, coach en trainer is mijn persoonlijke groei- en ontwikkelproces mijn belangrijkste inspiratiebron geweest die ten grondslag ligt aan mijn eigen systemische stijl van werken. Vanuit mijn passie voor mijn vak én het leven heb ik mijn hart en hoofd met elkaar in balans gebracht.

Hierdoor heb ik een zowel spirituele als zeer aardse en pragmatische manier van werken ontwikkeld waardoor ik op alle niveaus kan werken: mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel. Ik combineer mijn vakmanschap met mijn helder voelen en weten.

De belangrijkste waarden van waaruit ik leef en werk zijn liefde, verbinding, rechtvaardigheid en vrijheid. Mijn kracht zit in onvoorwaardelijke liefde voor mensen, (levens)wijsheid, kennis van interpersoonlijke, intermenselijke en systemische processen, helder voelen en weten. In de samenwerking raak ik de ziel van mensen en systemen waardoor ontwikkeling in het juiste perspectief geplaatst wordt en er beweging en energie gegenereerd wordt die ten goede komt aan individuele- en team/organisatie ontwikkeling.

Mijn interesses zijn: karate, motorrijden, koken, zijn en werken in en met de natuur samen met onze hond.

“Door tegenwind bereik je grote hoogten.”