Over mijzelf – Paul Fidder

Paul Fidder

Met veel plezier en enthousiasme coach ik leidinggevenden, teams en individuen. Mijn persoonlijke ervaringen en werkervaring vanuit meer dan 35 werkzame jaren in overheidsdienst, ook als leidinggevende, neem ik tijdens het coachen mee. Mijn eigen zoektocht is langgeleden begonnen en heeft me vele inzichten gegeven die ik nu gebruik in mijn gesprekken.

Ik ben in staat om in het eerste gesprek met jou naar de kern te gaan en daarna met jou oplossings- en toekomstgericht te werken aan jouw persoonlijke kracht. Mijn zakelijkheid en gevoeligheid zijn een prima mix om vanuit gelijkwaardigheid samen energie maken, te ontdekken waarom je bent wie je bent en te genieten van je ontdekkingen; dat is waar het mij om gaat!

Ik ben geboren in 1957 en vader en stiefvader in een hartstikke leuk, samengesteld, gezin.

Ik ben sinds 1978 werkzaam in verschillende functies binnen de overheid. Momenteel ben ik daar, naast het werk in ons bedrijf Rijsdijk & Fidder, werkzaam als leidinggevende en coach.

De belangrijkste waarden van waaruit ik leef zijn eerlijkheid, rechtvaardigheid en integriteit. Mijn kracht zit in mijn ‘out off the box’ denken, energievolle gesprekken met mensen voeren, humor, confronteren, spiegelen, zicht op vakmanschap en leiderschapsontwikkeling.

Binnen ons bedrijf liggen mijn speerpunten bij coaching, e-coaching en leiderschapsontwikkeling.

Mijn interesses zijn de natuur, motorrijden en lezen.

“Wie grenzen verlegt geeft de wereld nieuwe energie.”