Paul Fidder

Paul Fidder coach

Paul Fidder

Doen, durven of de waarheid!

Dat is een oud kinderspelletje waar menig volwassene later ver van weg blijft. Het is namelijk confronterend om te ervaren wat je niet doet, wat je niet durft en welke waarheid je niet wilt of kunt zien.  Ik ga je helpen en je laten zien waar je blokkades zitten, maar vooral waar je kracht en je talenten uit bestaan! Het resultaat is dat je energie weer gaat stromen, dat je verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen keuzes en bewuster en plezieriger in het leven komt te staan! Ik heb met mijn eigenzinnige manier van coachen al vele mensen zowel privé als in het werk naar een prachtig resultaat mogen begeleiden.

Met veel plezier en enthousiasme coach ik leidinggevenden, teams en individuen. Mijn persoonlijke ervaringen en werkervaring vanuit meer dan 35 werkzame jaren in overheidsdienst, ook als leidinggevende, neem ik tijdens het coachen mee. Mijn eigen zoektocht is lang geleden begonnen en heeft me vele inzichten gegeven die ik nu gebruik in mijn gesprekken.

Daarnaast ben ik vader en stiefvader  in een heel leuk samengesteld gezin. Kernbegrippen die bij mij passen zijn: eerlijkheid, rechtvaardigheid, integriteit en de mix van gevoeligheid en zakelijkheid. Ik houd er van om me te verdiepen in de mens tegenover me en er samen voor te zorgen dat de energie gaat stromen ! Dus: voel je uitgedaagd om de eerste stap te zetten en samen te kijken wat ik voor je kan betekenen.

CONTACT OPNEMEN

 

“Wie grenzen verlegt geeft de wereld nieuwe energie.”